Een Archeologisch mysterie

Na jaren verborgen te zijn gebleven, is er een mysterieuze kist opgedoken. Onderzoek van de conservatoren heeft aangetoond dat de kist verzegeld is door de obscure archeoloog R.C. Reuvers. De familie van deze archeoloog is ingelicht en heeft besloten de kist beperkt open te stellen voor publiek.

Welke mysterieën heeft Reuvers in de kist opgesloten? Wat voor onderzoek werd er gedaan? Wie durft in de voetsporen van de archeoloog te treden en de lagen van onze geschiedenis door te spitten?

Wat is Museum Escape?

Slechts 45 minuten om een eeuwenoud mysterie op te lossen. Wie durft? Museum Escape is een unieke pop-up Escape Room, waarin deelnemers worden uitgedaagd een aantal puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en aanwijzigingen te verzamelen. Het doel is om samen te denken als archeologen en het mysterie te ontrafelen!

Er zijn honderden Escape Rooms en Real Life Games in Nederland, maar Museum Escape is uniek. Wij werken nauw samen met de musea waar de ervaring in staat. Je zal direct merken dat het verhaal van Museum Escape onlosmakelijk is verbonden met het archeologisch verleden van Holland.

Van de Romeinse Limes tot de Graven van Holland

Het archeologisch verleden van Zuid-Holland is ongekend rijk. Er wonen al duizenden jaren mensen, die allemaal hun sporen achterlaten in de bodem. In Museum Escape kan je erg dichtbij dit verleden komen en worden eeuwenoude verhalen opnieuw verteld. Aan de noordgrens van het Romeinse Rijk, waar eeuwen later de graven van Holland hun stempel op de geschiedenis drukken, waar de eeuwige strijd tegen het water nog steeds gevoerd wordt, daar begint ons verhaal.
Museum Escape
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 00 31 6 39 76 43 54
Exploitatie door Novitas Heritage
KVK: 65527801 • BTW: NL856148362B01